Hur ser jag på marknaden just nu?

Börsen har studsat upp de senaste dagarna och därmed återtagit delar av nedgången.

Men detta är inget jag ser i aktierna jag bevakar. Precis som vanligt så går jag igenom en hel del aktiegrafer på dagsbasis. Av väldigt många grafer, så hittar jag egentligen bara 5 st som tiltalar mig.

Eftersom jag handlar aktier och inte index, så förblir jag passiv även framöver. Jag ser inte riktigt den bredden i uppgången som jag skulle viljat se.

Det kan bli aktuellt för mig imorgon att addera 1-2 st positioner med halv size, men inte mer än så.

En viktig egenskap hos en trader är att utveckla sin ”sit out” power, alltså förmåga att inte göra någonting alls. Min största uppgift nu är att vänta ut det nuvarande marknadsläget och invänta bättre setups.

Marknaden som råder just nu lämpar sig bättre för andra traders. Jag låter gärna dem plocka småpengarna i vollan som råder nu, för jag siktar på de stora pengar. Och de pengarna, skapas när man rider trender. 😉

Godkväll på er! Stay safe därute, risk > avkastning.

Annonser

Författare: Stockfortunes

Swingtrader / Positiontrader. 24 years old. From Sweden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s