Onsdag

Hej på er alla glada!

En lugn och harmonisk dag på marknaderna för min del. Har knappt kollat till börsen idag känns det som, även om jag säkert lagt 3h aktiv tid och loggat in för att bevaka ett trettiotal gånger. 😉

Depån verkar tugga vidare uppåt i alla fall, vilket jag är nöjd med skall tilläggas. Jag har egentligen inte gjort några större förändringar att tala om, har dels stoppat Fortnox som har varit svag det senaste. Köpte den på breakouten kring 133kr, för att idag sälja i princip hela positonen vid breakeven.

I övrigt så har jag precis gått igenom mina sedvanliga screen och diverse annat. En sak som man kan konstatera är ju styrkan som råder i fastighetsbolagen. Även rapporterna i den sektorn verkar tas emot väl av marknaden som godtyckligt handlar upp dem.

Annars så ser det mesta ut att vara segt, förutom vissa små obskyra aktier på de mindre listorna som går bananas totalt. Är man någorlunda med, så finns det nog bra pengar att tjäna här. Men för mig fungerar det sällan, volatiliten i dessa aktier brukar käka upp mig helt. Jag föredrar något stabilare aktiekurser och någon form av fundamenta bakom, först då vågar jag lägga på rejält med size.

Det ser även ut som att S&P500 satte ett nytt ATH ikväll, kul! Vad är det man säger, uppgång föder uppgång, right?

Dagens quote – ”Don’t WISH for it, WORK for it!”

 

 

Annonser

Författare: Stockfortunes

Swingtrader / Positiontrader. 24 years old. From Sweden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s