Stoppfest!

Dagen började mycket intressant idag, två av mina innehav var ner 8-10% (hövding, bonesupport) utan större förklaring, mest på grund av att några avanzianer prånt ville ur där strax efter 09.00.

Dessutom var tanken i Hövding, att försvara breakeven ifall den skulle vända ner. Men det gick som ni förstår av texten ovan, inte speciellt bra.

I hövding lyckades jag komma ur med snitt på 26 kronor under dagen, givetvis gick aktien vidare upp för att stänga nära nollan. Klassiskt.

Förlusten i procent hamnade på ca 6%, där tanken var att försvara nollan. Trots detta är jag nöjd med utfallet, då jag kunde sålt avsevärt lägre under dagen om jag inte varit kall och synat nedgången.

Tog även stoppen i bonesupport, hoivatilat Oyj och bactiguard. Bonesupport tack vare nedgången (prisstopp), hoivat Oyj p.ga. violation av EMA20 och bactiguard för att rensa ut slatten som var kvar.

I övrigt är min plan framgent och primärt diskutera de case där jag redan gjort exit, för att slippa onödiga samtal med FI. Och då var tanken att gå igenom hela traden, genom att använda ett chart över aktien med lite pilar, förklarande texter och dylikt.

På återseende.

 

 

 

 

Annonser

Författare: Stockfortunes

Swingtrader / Positiontrader. 24 years old. From Sweden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s